studio gemma - zien is onthouden - business coach HMV - illustratief actief kaartje

Ready, set. Switch!

Studio Gemma ontwerpt voor HMV Support een illustratief en actief kaartje kaartje, voor de mogelijke carrière-switchers, met de actiegerichte tekst: Ready? Set. Switch!

studio gemma - body meridians - zien is onthouden - mind events factory

Grafisch ontwerp van Body Meridians

  Studio Gemma maakt in opdracht van Mind Events Factory een nieuw grafisch ontwerp voor “The Body Meridians”. Even niet “de standaard”, maar een fris, eigen en passend ontwerp dat past bij hun huisstijl!

Studio Gemma - zien is onthouden - personal branding

Personal branding voor sollicitatiegesprek

Personal branding. Om de standaard sollicitatiegesprekken wat meer leven in de blazen, kun je aan de hand van deze “praatplaat” goed je verhaal doen. Van je persoonlijke interesses en hobby’s tot en met jouw waarden en doelen in het leven.  

Poster zomerweken Haarlem Zuid-West - Ontwerp Studio Gemma

Zomerweken – Augustus – Speeltuin Floragaarde

Speeltuinen Haarlem activiteiten Een poster met leuke activiteiten van “zomerweken 2020” in drie speeltuinen in Haarlem Zuid-West. Dankzij hun inzet vindt dit leuke festival plaats. De zomerweken zijn in de eerste en laatste week van onze zomervakantie. Zo is er toch veel leuks te doen in onze eigen regio. De deelnemende speeltuinen zijn: Speeltuin Jeugdland, Speeltuin Floragaarde en Speeltuin Brouwersplein/Klarenhof. …

Poster zomerweken Haarlem Zuid-West - Ontwerp Studio Gemma

Zomerweken – Juli – Speeltuin Floragaarde

Speeltuinen Haarlem activiteiten Een poster met leuke activiteiten van “zomerweken 2020” in drie speeltuinen in Haarlem Zuid-West. Dankzij hun inzet vindt dit leuke festival plaats. De zomerweken zijn in de eerste en laatste week van onze zomervakantie. Zo is er toch veel leuks te doen in onze eigen regio. De deelnemende speeltuinen zijn: Speeltuin Jeugdland, Speeltuin Floragaarde en Speeltuin Klarenhof. …